Det rigtige valg og den gode opstart

Hvad brænder du for?

Når du skal  træffe det rigtige studievalg, er det vigtigt at vide, hvad du brænder for, hvor du vil gøre en forskel og hvad der motiverer dig. I vores forløb  vil vi starte med at se på, hvem du er: hvad er din baggrund, hvilke drømme har du og hvad har indtil nu været vigtigt for dig. 

Vi vil også se på, hvilke ressourcer du har, hvad er dine styrker og udfordringer, hvor vil du gerne gøre en forskel, hvad motiverer og inspirerer dig og hvordan lærer du bedst – er det ved forelæsninger, klasseundervisning, gruppearbejde eller trives du bedst på egen hånd?

Hvordan ser dit fremtidige liv ud?

Vi vil også dykke ned i, hvordan du ser dit fremtidige liv: hvad er vigtigt for dig i din karriere, hvad er dine værdier, hvad skal der også være plads til og hvordan skal dit liv se ud om 5-10 år? 

Vi vil se på hvilke uddannelsesmuligheder, der er for dig, og hvilke kompetencer du har eller eventuelt mangler for at kunne komme ind på din drømmeuddannelse.

Med det som udgangspunkt og kombineret med min faglige og professionelle viden og erfaring indenfor det videregående uddannelsessystem, så garanterer jeg, at du med ro i maven kan vælge og få søgt ind på lige netop det studie, som er det helt rigtige for dig. 

 

Målet med de første 7 sessioner er at kunne præsentere dig for forskellige uddannelsesmuligheder, få identificeret hvilke kompetencer du eventuelt mangler, og hvordan du kan tilegne dig dem, og endeligt at du får truffet et sikkert valg af studie og får søgt ind.

Hele forløbet består af 10 sessioner á 60 minutter, og de sidste 3 sessioner bliver brugt til at give dig støtte, råd og vejledning igennem dit 1. semester på studiet. Det giver nemlig dig tryghed for, at du får skabt et godt og stabilt fundament for hele din uddannelse. 

Hvad er målet med forløbet?

Udfordringerne ved studiestart

For det at starte på en videregående uddannelse er noget helt andet end at gå i gymnasiet, og mange unge mennesker, der starter på en videregående uddannelse – hvad enten der er tale om en kort-, mellemlang eller lang videregående uddannelse, får et chok. Det er helt normalt, men kan også være skræmmende, og for 25% betyder det, at de aldrig kommer godt i gang med deres uddannelse, og i sidste ende vælger at droppe ud af deres drømme studie. 

Så i dette forløb er de sidste 3 sessioner afsat til at sikre, at du kommer godt i gang med studiet, er parat til at møde de udfordringer, der vil dukke op på en videregående uddannelse og endelig at du er forberedt mentalt til de første eksamener.

Forløbet består af:

Hvad får du

Det rigtige valg og den gode opstart

Kr 5.750.-

for 10 sessioner

(inkl. moms)

Kontakt mig for en gratis afklarende samtale

Hvad siger andre?

Anne-Marie er en fantastisk coach/rådgiver/mentor, der virkelig forstår at sætte tingene i perspektiv. Hun er en kæmpe hjælp for mig. Anne-Marie er virkelig dygtig og rammer lige plet. Jeg er meget imponeret af hendes kunne. Så dejligt at komme hos hende.​
Ingrid H.
Jeg blev student for nogle år siden, og var sikker på at jeg som mange andre skulle have nogle sabbatår, det blev til hele 3. Til sidst var jeg kørt træt i fuldtidsarbejde, og tænkte at der skulle ske noget nyt. Jeg tog kontakt til Anne-Marie, og med hendes ekspertise og fantastiske forståelse for lige netop mig og mit problem, fandt jeg den rette studieretning. Jeg vil anbefale Anne-Maries hjælp til alle der står med samme tvivl.

Rasmus S.
Da min datter holdt sabbatår efter gymnasiet, virkede det uoverskueligt for hende, hvilket studie hun skulle vælge. Der var så meget at vælge imellem, så mange interesser og som forælder var det svært at bidrage. Løsningen for min datter blev et forløb hos Anne-Marie, hvor hun har fået det helt rigtige rum for refleksion, og hvor hun fik truffet det helt rigtige studievalg. Der er ingen tvivl om, at hun er landet det helt rigtige sted på den helt rigtige uddannelse. ​
Birgitte L

Book her

Dit Studievalg

Tryggevældevej 123B 

2700 Brønshøj