Personlig coach - Få hjælp til at løse dine problemer

Mangler du afklaring på hvad du egentlig gerne vil med dit liv? Måske føles det som om at du sidder fast i dine daglige rutiner og arbejde? Det kan også være, at tanken om at finde ud af hvad du vil, ikke kan overskues?

Uanset hvilke tanker du går med, er jeg, som din Personlig Coach med til at afvikle dine problemer, og hjælpe dig på den rette vej til det du ønsker at få afklaring på. 

Personlig coach - København

Jeg holder til I København, og tager både fysiske og online konsultationer med mine klienter. Det er op til dig, hvordan forløbet skal foregå. Hvis du ønsker at konsultationen/konsultationerne skal foregå online, er det altid en mulighed. Det er også en mulighed at dele dem op i både fysiske og online konsultationer.

Hvad kan jeg hjælpe med som personlig coach?

Som personlig coach hjælper jeg dig med at skabe klarhed for dig, og gøre det lettere at træffe et valg om din fremtid.

Sammen ser vi på dine styrker og dine udfordringer, og skaber det bedste mulige udfald af dem, som du kan drage fordel af i din livssituation.

Hvad end det er om eksamensangst eller studiehjælp, eller noget helt tredje, er det kampen om at komme igennem den svære tid eller stadie i livet, jeg tager hånd om og hjælper dig med. 

Har du længe gået og overvejet et jobskifte og sagt: “nu skal det være nu”? Og efter 1-2 år finder du dig selv sidde i samme jobsituation, og du er ikke kommet videre. Kan du genkende dig selv i det scenarie?

Hvis ja, er der hjælp at hente hos mig i dag, og starten på en ny og frisk hverdag ligger lige rundt om hjørnet.

Med et forløb hos mig hjælper jeg dig med at finde dine styrker, muligheder og passion, så du kan skabe det liv, du ønsker dig. I processen anvendes anerkendte metoder af bl.a. Sofia Manning, som giver dig en større selvindsigt og klarhed omkring, hvor du er nu i dit liv lige nu, og ikke mindst hvor du gerne vil hen. Jeg hjælper dig med at skabe det liv, der føles rigtigt for dig. 

Lyder det som en process du vil igennem? Så tag endelig kontakt til mig i dag, og lad mig hjælpe dig videre på din vej i livet. 

Har du mistet motivationen, kan du læse lidt om hvordan du finder din motivation igen, ved brug af 3 gode tips lige her. 

Sidder du fast i arbejdslivet?

Sidder fast i arbejdslivet

Få hjælp med eksamensangst

Eksamensangst kan være meget udfordrende at rende rundt med op til de afgørende eksamensperioder i ens studieliv. Man kan hurtigt glemme ord og generelt hvad man skal sige, så snart man sidder i den varme stol foran censor og lærer.

Det er en angst, vi ser hos rigtig mange mennesker. Det er helt normalt at have eksamensangst, men ikke sjovt at døje med, når man gerne vil præstere og få en god karakter.

Der er heldigvis nogle teknikker, man kan arbejde med, og ved at komme tættere på sig selv og kende sin egen person, kan du formindske og fjerne din angst op til eksamen.

Hvis du ønsker at slippe af med eller dæmpe din eksamensangst, kan vi sammen se ind i, hvordan du finder mere ro i dig selv. Kontakt mig i dag for at høre mere. 

Har du svært ved at sætte ord på, hvad det er du vil? Der eksisterer mange tusind muligheder af studieretninger man kan tage, men hvilken én passer til dig og dine ønsker?

Ved du ikke selv svaret, kan jeg hjælpe dig igennem processen, og sammen finde din drømmeuddannelse.

Vi finder helt ind til hvem du er og hvilke behov du har. Dette vil gøre dig selv klogere på hvilke retninger som passer til dig, og hvor du eventuelt kan udnytte dine styrker og drage fordel af det. 

Vil du prøve kræfter med selv at finde din drømmeuddannelse, kan du bruge metoden, brainstorming. Brainstorming er en utrolig lærerig og nyttig hjælp du kan bruge alene eller sammen med en. Her er det kun fantasien der sætter grænser. Læs mere om brainstorming her. 

Læs mere om studiehjælp og studiecoach her. 

Studiehjælp - Find studieretningen for dig

Glad student

Hvem er jeg som coach?

Personlig Coach

Mit navn er Anne-Marie, og jeg har en kandidatgrad fra CBS. Jeg har arbejdet i 20+ år inden for det videregående uddannelsessystem som underviser, vejleder, studievejleder, eksaminator og censor.

Jeg har også en coachuddannelse fra Sofia Manning, og de værktøjer og metoder herfra kombineret med min viden om det videregående uddannelsessystem, har jeg brugt til at skabe ditstudievalg.dk

Tag et forløb hos Dit Studievalg

Kan du se dig selv i nogen af ovenstående situationer? – Eller mangler du hjælp med noget helt tredje? 

Jeg er sikker på vi sammen kan skabe de rigtige rammer netop for dig, og hjælpe dig godt videre på vejen. 

Hvad får du

Hvad koster jeg?

Kr 5.750.- for 10 sessioner

(inkl. moms)

Kontakt mig for en gratis afklarende samtale

Hvad siger andre?

Anne-Marie er en fantastisk coach/rådgiver/mentor, der virkelig forstår at sætte tingene i perspektiv. Hun er en kæmpe hjælp for mig. Anne-Marie er virkelig dygtig og rammer lige plet. Jeg er meget imponeret af hendes kunne. Så dejligt at komme hos hende.​
Ingrid H.
Jeg blev student for nogle år siden, og var sikker på at jeg som mange andre skulle have nogle sabbatår, det blev til hele 3. Til sidst var jeg kørt træt i fuldtidsarbejde, og tænkte at der skulle ske noget nyt. Jeg tog kontakt til Anne-Marie, og med hendes ekspertise og fantastiske forståelse for lige netop mig og mit problem, fandt jeg den rette studieretning. Jeg vil anbefale Anne-Maries hjælp til alle der står med samme tvivl.

Rasmus S.
Da min datter holdt sabbatår efter gymnasiet, virkede det uoverskueligt for hende, hvilket studie hun skulle vælge. Der var så meget at vælge imellem, så mange interesser og som forælder var det svært at bidrage. Løsningen for min datter blev et forløb hos Anne-Marie, hvor hun har fået det helt rigtige rum for refleksion, og hvor hun fik truffet det helt rigtige studievalg. Der er ingen tvivl om, at hun er landet det helt rigtige sted på den helt rigtige uddannelse. ​
Birgitte L

Book her

Dit Studievalg

Tryggevældevej 123B 

2700 Brønshøj