Om mig

Hvem er jeg?

Mit navn er Anne-Marie Justinus Stærmose, og min passion i livet er at inspirere, motivere, støtte og vejlede unge mennesker i at finde lige netop deres mening med livet. 

En stor del af vores liv bruger vi på vores jobs og på at udvikle vores karriere.  For at det skal forblive meningsfuldt og skabe livsglæde på den lange bane, tror jeg på, at det er vigtigt at få valgt en uddannelse, som tænder gnisten i form af passion, begejstring og engagement.

Min mission

Og hvad laver jeg så helt præcist?

Jeg bruger størstedelen af min tid på at coache og støtte unge mennesker i en proces, hvor de får formuleret deres fremtidsdrømme. Vi får sammen set på deres styrker, udfordringer og muligheder, så de bliver i stand til at træffe et helt konkret studievalg. 

Det kan være en udfordrende proces at komme igennem. Med brug af de rette værktøjer og metoder, lykkedes det dog altid at komme ud på den anden side, og få fundet og valgt den helt rigtige uddannelse. 

For mig personligt er det fantastisk at være en del af denne proces. Ofte ser jeg et ungt menneske gå fra at have konstant uro i hovedet, være tynget af bekymringer, spekulationer og frustrationer, til at være fuld af begejstring og bare glæde sig til den spændende studietid. 

For at nå derhen, har jeg udviklet 4 forskellige Studievalgs forløb. De har alle til formål at give dig lige præcis den hjælp, du har brug for. Derfor varierer de i både længde og indhold.

For alle forløb gælder, at vi kan mødes personligt i den virkelige verden eller vi kan mødes over Skype. Det afhænger helt af, hvad der passer bedst ind i dit liv.

Min baggrund

Uddannelse

Jeg er uddannet cand.merc.dat fra CBS, og egentlig gav min uddannelse mig mulighed for at tage et karrierejob indenfor økonomi og datalogi. I løbet af min studietid gik det dog endeligt (og nogle ville nok mene lidt for sent) op for mig, at det jeg virkelig brændte for, var uddannelse og at udvikle og vejlede unge mennesker. Jeg valgte derfor at blive underviser i det videregående uddannelsessystem, og det har givet mig så megen glæde og inspiration. Jeg har i løbet af mit arbejdsliv taget mange kurser og uddannelser for at holde mig fagligt opdateret, men da min største passion er at vejlede og støtte unge mennesker i deres faglige og personlige udviklingsproces, har jeg også taget både et teoretisk og praktisk pædagogikum fra Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse og en Life- & Business Coach uddannelse fra Sofia Manning.  

Erfaring

Jeg har arbejdet i 20+ år indenfor det videregående uddannelsessystem som underviser, vejleder, studievejleder, eksaminator og censor. Jeg kender derfor det videregående uddannelsessystem som min egen bukselomme, og jeg har meget erfaring og indsigt i de muligheder, der er og de krav, der bliver stillet. Min coachuddannelse har desuden givet mig mange ekstra værktøjer og metoder til at kunne guide og hjælpe mennesker med at mærke dem selv, deres drømme og til at få sat nogle opnåelige mål, så de bliver i stand til at få skabt det liv, de ønsker sig. Mine mange coaching-sessioner har ligeledes givet mig en viden og indsigt i de udfordringer, som mange mennesker har, både når de skal vælge uddannelse, men også når de i mange andre livssituationer gerne vil skabe en udvikling og forandring i deres liv.

Mine værdier

Min erfaring er, at for at få et liv i balance, hvor det er lysten og passion, der sætter retningen, så skal både karriere, familie og fritid spille sammen. Derfor er min holdning, at når du skal vælge den rigtige uddannelse for dig, så er det vigtigt, at der bliver set på hele dig og ikke kun dine faglige kompetencer. Min tilgang til sessionerne er empati, ligeværdighed og stor faglig professionalisme. Jeg er ambitiøs på dine vegne og stiller krav til dig i form af engagement i processen, øvelser og hjemmearbejde.

Min garanti til dig

Så med min viden om uddannelsessystemet, mine værktøjer og metoder og din indsats for at finde den rigtige uddannelse, så garanterer jeg dig, at vi sammen kommer i mål, og du får valgt og søgt ind på lige netop den uddannelse, som er den helt rigtige for dig, og som bliver springbrættet for din karriere og dine fremtidsdrømme. 

Vil du gerne komme i gang allerede i dag?

Så hvis du ikke vil nøjes med at basere et af dit livs mest vigtige valg på googlesøgninger, de 20 minutters samtale du kan få hos studievejledere på diverse uddannelsesinstitutioner, råd fra familie og venner, men i stedet vil basere det på råd, vejledning og sparring i forhold til hvem du er, dine drømme og ønsker for fremtiden, dine styrker og udfordringer og hvad der er vigtigt for dig i dit voksenliv, så er du meget velkommen til at tage kontakt til mig for en gratis, uforpligtende samtale om dine muligheder for at få lige netop den hjælp og vejledning, som du har brug for. 

Vil du gerne vide mere inden du går i gang?

Hvis du skulle have brug for lidt mere tid til at beslutte dig eller har brug for noget mere information, så er du også velkommen til at kigge videre rundt på mit website, få tilsendt min e-bog og endelig har du også mulighed for at læse nedenstående udtalelser fra andre, som jeg allerede har hjulpet med at finde deres drømme studie. 

Få tilsendt min gratis e-bog, der er en
step-by-step guide til dit studievalg

Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev

Dit Studievalg

Tryggevældevej 123B 

2700 Brønshøj

Find mulighederne

Hvad kan jeg blive?

Dette forløb er for dig, der har brug for at få hjælp, råd og vejledning til at finde de rette uddannelses-muligheder, og som selv vil træffe det endelig valg.  

 

Træf det rigtige studievalg

Træf det rigtige studievalg

Dette forløb er for dig, der har brug for at få hjælp og vejledning til at finde de rette uddannelses-muligheder, men som også har brug for råd og sparring i forhold til at træffe et af dit livs vigtigste valg, nemlig at vælge og søge ind på dit drømmestudie.

 

Det rigtige valg og den gode opstart

Det rigtige valg og den gode opstart

Dette forløb er for dig, der gerne vil have råd, vejledning og én at sparre med lige fra det store uddannelses-valg skal træffes, og til at du er godt i gang med dit drømmestudie og har bestået den første eksamen.

 

Studiestart

Studiestart og Eksamenshjælp

Dette forløb er for dig, der allerede ved, hvad dit drømmestudie er, og som også har søgt ind og er blevet optaget, men som gerne vil have råd, vejledning og én at sparre med, så du kommer godt igennem det første semester og den første eksamen. 

 

Hvad siger andre?

Jeg blev student for nogle år siden, og var sikker på at jeg som mange andre skulle have nogle sabbatår, det blev til hele 3. Til sidst var jeg kørt træt i fuldtidsarbejde, og tænkte at der skulle ske noget nyt. Jeg tog kontakt til Anne-Marie, og med hendes ekspertise og fantastiske forståelse for lige netop mig og mit problem, fandt jeg den rette studieretning. Jeg vil anbefale Anne-Maries hjælp til alle der står med samme tvivl.
Rasmus S.
Anne-Marie er en fantastisk coach/rådgiver/mentor, der virkelig forstår at sætte tingene i perspektiv. Hun er en kæmpe hjælp for mig. Anne-Marie er virkelig dygtig og rammer lige plet. Jeg er meget imponeret af hendes kunnen. Så dejligt at komme hos hende.
Ingrid H.
Da min datter holdt sabbatår efter gymnasiet, virkede det uoverskueligt for hende, hvilket studie hun skulle vælge. Der var så meget at vælge imellem, så mange interesser og som forælder var det svært at bidrage. Løsningen for min datter blev et forløb hos Anne-Marie, hvor hun har fået det helt rigtige rum for refleksion, og hvor hun fik truffet det helt rigtige studievalg. Der er ingen tvivl om, at hun er landet det helt rigtige sted på den helt rigtige uddannelse.
Birgitte L