Studiestart
og
Eksamenshjælp

Få hjælp til en god studiestart og til eksamen

Dette forløb består af 3 sessioner á 60 minutter, og er for dig, der gerne vil sikre dig en god start på dit drømmestudie. 

For det at starte på en videregående uddannelse er noget helt andet end at gå i gymnasiet, og mange unge mennesker, der starter på en videregående uddannelse – hvad enten der er tale om en kort-, mellemlang eller lang videregående uddannelse, får et chok. 

Det er helt normalt, men kan også være skræmmende, og for 25% betyder det, at de aldrig kommer godt i gang med deres uddannelse, og i sidste ende vælger at droppe ud af deres drømme studie. 

Opstart på dit drømmestudie

Dit forløb starter med at vi mødes til en session efter din første måned på studiet. Her taler vi om, hvordan starten er gået, hvad dit umiddelbare indtryk af uddannelsen er, hvor du kan se, at der vil komme udfordringer, og hvad der indtil nu har været af gode indtryk og oplevelser. 

At være studerende er hårdt arbejde, både fordi man skal bruge meget tid på at fordybe sig og lære på en ny måde, men også fordi det mentalt kan være en udfordring, og her er det godt, at du inden det bliver svært, allerede er bevidst om det fantastiske ved din uddannelse, så din motivation er i top, når du møder udfordringerne.

Hvordan er det at gå på en videregående uddannelse?

Halvvejs gennem første semester vil vi mødes til endnu en session, hvor vi taler om, hvordan det er at være dig på en videregående uddannelse: 

Er du faldet til blandt studiekammeraterne?

Hvordan er dit engagement i uddannelsen?

Er din passion blevet mødt og dyrket?

Er der udfordringer, som du skal forholde dig til?

Eksamensforberedelse

Forløbet afsluttes med en session, som omhandler eksamensforberedelse: Hvad ser du af udfordringer her?

Eksamensnervøsitet, et stort pensum eller eksamensformen. 

Der kan være mange nye ting at forholde sig til, idet eksamen vil være en del anderledes, end det du har været vant til hidtil.

Forløbet består af:

Hvad får du

Studiestart og eksamenshjælp

Kr 1.995,-

for 3 sessioner

(incl. moms)

Kontakt mig for en gratis afklarende samtale

Hvad siger andre?

Jeg blev student for nogle år siden, og var sikker på at jeg som mange andre skulle have nogle sabbatår, det blev til hele 3. Til sidst var jeg kørt træt i fuldtidsarbejde, og tænkte at der skulle ske noget nyt. Jeg tog kontakt til Anne-Marie, og med hendes ekspertise og fantastiske forståelse for lige netop mig og mit problem, fandt jeg den rette studieretning. Jeg vil anbefale Anne-Maries hjælp til alle der står med samme tvivl.

Rasmus S.
Anne-Marie er en fantastisk coach/rådgiver/mentor, der virkelig forstår at sætte tingene i perspektiv. Hun er en kæmpe hjælp for mig. Anne-Marie er virkelig dygtig og rammer lige plet. Jeg er meget imponeret af hendes kunne. Så dejligt at komme hos hende.​
Ingrid H.
Da min datter holdt sabbatår efter gymnasiet, virkede det uoverskueligt for hende, hvilket studie hun skulle vælge. Der var så meget at vælge imellem, så mange interesser og som forælder var det svært at bidrage. Løsningen for min datter blev et forløb hos Anne-Marie, hvor hun har fået det helt rigtige rum for refleksion, og hvor hun fik truffet det helt rigtige studievalg. Der er ingen tvivl om, at hun er landet det helt rigtige sted på den helt rigtige uddannelse. ​
Birgitte L

Få den bedste studiestart her

Dit Studievalg

Tryggevældevej 123B 

2700 Brønshøj