Hvad kan jeg blive?

Hvad drømmer du om?

Når du skal  træffe det rigtige studievalg, er det vigtigt at vide, hvad du brænder for, hvor du vil gøre en forskel og hvad der motiverer dig. I vores forløb  vil vi starte med at se på, hvem du er: hvad er din baggrund, hvilke drømme har du og hvad har indtil nu været vigtigt for dig. 

Vi vil også se på, hvilke ressourcer du har, hvad er dine styrker og udfordringer, hvad motiverer og inspirerer dig og hvordan lærer du bedst – er det ved forelæsninger, klasseundervisning, gruppearbejde eller trives du bedst på egen hånd?

Og endelig vil vi se på, hvordan du ser dit fremtidige liv: hvad er vigtigt for dig i din karriere, hvad er dine værdier, hvad skal der også være plads til og hvordan skal dit liv se ud om 5-10 år? 

Hvad er målet med forløbet?

Målet med sessionerne er at vi sammen finder forskellige uddannelsesmuligheder, der passer til dig. Alle mulighederne er baseret på dine drømme om dit fremtidige liv og karriere. Hele forløbet består af 5 sessioner á 60 minutter.

Herefter træffer du selv det endelige valg blandt mulighederne, og sørger selv for at finde ud af, om der er yderlige kompetencer, du skal erhverve dig inden du søger ind.

For at vi sammen kan kan nå derhen, hvor du kan blive præsenteret for nogle forskellige uddannelsesmuligheder, der alle har det tilfælles, at de vækker din passion, engagement og opfylder dine fremtidsdrømme, så er det nødvendigt,at du har en stor indsigt i og forståelse af, hvem du er nu, hvad dine ressourcer er, hvad du motiveres af og hvor du gerne vil hen med dit fremtidige liv.

Hvilke muligheder er der?

Forløbet består af:

Det får du

Hvad kan jeg blive?

Kr 3.250

for 5 sessioner

(incl. moms)

Kontakt mig for en gratis afklarende samtale

Hvad siger andre?

Jeg blev student for nogle år siden, og var sikker på at jeg som mange andre skulle have nogle sabbatår, det blev til hele 3. Til sidst var jeg kørt træt i fuldtidsarbejde, og tænkte at der skulle ske noget nyt. Jeg tog kontakt til Anne-Marie, og med hendes ekspertise og fantastiske forståelse for lige netop mig og mit problem, fandt jeg den rette studieretning. Jeg vil anbefale Anne-Maries hjælp til alle der står med samme tvivl.

Rasmus S.
Da min datter holdt sabbatår efter gymnasiet, virkede det uoverskueligt for hende, hvilket studie hun skulle vælge. Der var så meget at vælge imellem, så mange interesser og som forælder var det svært at bidrage. Løsningen for min datter blev et forløb hos Anne-Marie, hvor hun har fået det helt rigtige rum for refleksion, og hvor hun fik truffet det helt rigtige studievalg. Der er ingen tvivl om, at hun er landet det helt rigtige sted på den helt rigtige uddannelse. ​
Birgitte L.
Anne-Marie er en fantastisk coach/rådgiver/mentor, der virkelig forstår at sætte tingene i perspektiv. Hun er en kæmpe hjælp for mig. Anne-Marie er virkelig dygtig og rammer lige plet. Jeg er meget imponeret af hendes kunne. Så dejligt at komme hos hende.​
Ingrid H.

Book her

Dit Studievalg

Tryggevældevej 123B 

2700 Brønshøj