Studiecoach hos Dit Studievalg

Studiecoach

En studiecoach hjælper med at guide dig på rette fod igen. Uanset hvad der udfordrer dig ved dit studie, kan du med en studiecoach få hjælp til hvordan du skal tackle dine problemer og få dem løst.

Mange unge mennesker i uddannelse oplever en tvivl, vedrørende om det er det rigtige valg af uddannelse for dem. Om det er studielivet eller fagene der går dig på, kan du få disse bekymringer afklaret med en studiecoach.

Hvad kan du bruge en studiecoach til?

Her kan du få en klar ide om hvad du kan bruge en studiecoach til. Er du i tvivl? Så læs med her og bliv klogere på hvornår du bør tage fat i en studiecoach. 

Valg af uddannelse

Er du ikke sikker på dit valg af uddannelse er den rigtige for dig? Tag en dybdegående snak med din studiecoach, og få hjælp til at blive mere afklaret med dit uddannelsesvalg.

Sammen med din studiecoach kigges der på hvad dine drømme og ønsker er for fremtiden, hvem du er, dine udfordringer og styrker. Alt dette vil skabe bedre forudsætninger, til at vælge det helt rigtige studievalg for dig.  

Vidste du at 30 % af studerende på videregående uddannelser dropper ud af deres studie i løbet af det første år? 

Motivation

Mangler du motivation for at komme i gang med dit studie? Med en studiecoach kan du få hjælp til at realisere dine drømme og mål, og finde motivationen frem igen. Ofte er det din mangel på motivation der kan sætte en stopper for din ønsket fremtid.

Manglende selvtillid eller selvværd

Mangler du selvtillid eller har du udfordringer ved at finde dig godt tilpas ved dit nuværende studie? En studiecoach hjælper dig med at finde ind til dig og dine ressourcer. De hjælper med at nedsætte alle de negative barrierer der står i vejen for din fremtid, og sætter fokus på alt det positive. 

Præstationsangst

Lider du af præstationsangst eller eksamensangst, kan du ved hjælp af en studiecoach få hjælp til at håndtere og berolige din angst.

Det vigtigste mål er at du som studerende kan gå op til en eksamen uden at have frygt. Du skal sammen med en studiecoach overvinde din frygt, og øve dig på effektive teknikker til at slappe af.

Start på studie

Noget af det mest angstprovokerende kan være at starte på et nyt studie med nye studiekammerater og fag. Der kan være mange udfordringer forbundet med et nyt studie.

Få en studiecoach som kan skabe overblik over din uddannelse og studie, og hjælpe med at sætte realistiske mål for dig. På den måde kan du få en sikker og tryg start på dit nye studie.

Du kan også læse: 4 uddannelser med mennesker der trender

Eller læs vores inspirerende guide: Hvad skal jeg med mit liv?

Få din studiecoach hos Dit Studievalg

Studiecoach

Invester i din fremtid hos Dit Studievalg, og find frem til din drømmeuddannelse eller få den perfekte studiestart og eksamenshjælp.

Hos Dit Studievalg er du sikker på et skræddersyet forløb der sætter dine behov og ønsker i første prioritet. Få professionel vejledning uanset hvilke studiemæssige udfordringer du står overfor.

Jeg har beskæftiget mig i mere end 20 år med unge og uddannelse. Det vigtigste når du skal finde din drømmeuddannelse, er at få alt i dig i spil. På den måde kan du finde din drømmeuddannelse og job, som giver mening for dig.

Lad os sammen finde DIT drømmestudie, eller hjælpe dig godt på vej videre mod din fremtid.

Hvad siger andre?

Jeg blev student for nogle år siden, og var sikker på at jeg som mange andre skulle have nogle sabbatår, det blev til hele 3. Til sidst var jeg kørt træt i fuldtidsarbejde, og tænkte at der skulle ske noget nyt. Jeg tog kontakt til Anne-Marie, og med hendes ekspertise og fantastiske forståelse for lige netop mig og mit problem, fandt jeg den rette studieretning. Jeg vil anbefale Anne-Maries hjælp til alle der står med samme tvivl.
Rasmus S.
Anne-Marie er en fantastisk coach/rådgiver/mentor, der virkelig forstår at sætte tingene i perspektiv. Hun er en kæmpe hjælp for mig. Anne-Marie er virkelig dygtig og rammer lige plet. Jeg er meget imponeret af hendes kunnen. Så dejligt at komme hos hende.
Ingrid H.
Da min datter holdt sabbatår efter gymnasiet, virkede det uoverskueligt for hende, hvilket studie hun skulle vælge. Der var så meget at vælge imellem, så mange interesser og som forælder var det svært at bidrage. Løsningen for min datter blev et forløb hos Anne-Marie, hvor hun har fået det helt rigtige rum for refleksion, og hvor hun fik truffet det helt rigtige studievalg. Der er ingen tvivl om, at hun er landet det helt rigtige sted på den helt rigtige uddannelse.
Birgitte L
Facebook
LinkedIn